Om

En hyldest til mangfoldighed

Susanne Strange

Der snakkes meget om at alt bliver så ens.

Producenter bliver så store at det er det samme man ser i alle byer og i alle lande.

I Galleri Lang Sommer  i Rudkøbing kan man se unika malerier og tøj ti l kvinder der produceres i et meget lille oplag –  som der kun forhandles i Galleri Lang Sommer.

Det er Susanne Strange, der ejer Galleri Lang Sommer. Til galleriet får hun fremstillet fremstillet en lille produktion i eget design. Formålet er at støtte kvinder lokalt til en selvstændig tilværelse. Det sker ud fra en fælles interesse og focus der har overskriften:

Glade kvinder, uld og genbrug.

Galleri Lang Sommer kalder sig også: The place that gives you a happy face…………….. Stedet er fyldt med glade farver og man fornemmer det unique der udfordrer øjet med nye udtryk. Øjet glæder sig over nye indtryk. Farver kan virke som en vitamin indsprøjtning. Alt i forening er det en forretning med unika og lille produktion hvor der er tanke for miljø og social ansvarlighed – en forretning der får mundvigene til at trække opad.


Beklædning:


I Galleri Lang Sommer kan du finde tøj, der udelukkende forhandles i denne ene butik.

Susanne har designet tøjet og fået det  fremstillet  i et  meget lille antal.

Malerier:


Galleri Lang Sommer har et stort udvalg af Susanne Stranges malerier. Se et udvalg af malerierne her - eller endnu bedre: Besøg galleriet og se dem med egne øjne.

 

Galleri Lang Sommer er vant til at sende varer (også malerier) til det meste af Europa.

Fragtomkostninger tillægges varens pris.Glaskunst

I galleriet  finder du glaskunst  af Susanne Strange. Der er lige fra små ørestikkere til  store glasfade og Sommerfugle-lamper i Tiffani-style